2011. augusztus 6., szombat

Függőágy állvánnyal és baldachin - Beach Chair - Új

Függőágy állvánnyal és baldachin - kerti asztal - új:
Értékesítés itt szép függőágy állvánnyal és a lombkorona rendszer. A keret nagyon erős. A matrac van felszerelve, kényelmes pamut szövet és habszivacs párna. Egy kényelmes párna teszi teljessé a kényelmet. Ha szükséges, azonos színű napfénytető a teljes felületre rögzítve. Az eredeti kép Én nem, mert továbbra is teljes mértékben csomagolva egy dobozba, és én nem is akarok kicsomagolni őket. Ő egy gyönyörű sötétkék egy ital cég promóciós nyomtatás. Azt kellene hangos egy figura Outwell Összecsukható Hammock. Volt cserélt ez idő ellen egy nagy felfújható medence.
! A kiválasztott képeket a keret és az azt borító egyenlő, hogy a felajánlott itt.
Akciós ár Ebben a modellben kb 129,00-179,00 €.
Élvezze a teljes kikapcsolódást bármikor, bárhol. A függőágy készült tartós poliészter (100%) lóg erős acélváz. Ez Akár kg 110. Ha szeretnél egy változást jelenet, hogy hajtsa a függőágy össze és csomagolták őket egy praktikus táskában azonos színű. Meg bontakozik ki másodpercek alatt, és szoros együtt. Nincs összeszerelés szükséges. Méretek összecsukva 280 x 118 x 82 cm. Csomagolt körülbelül 121 x 32 x 32 cm. Teljes súly kb 19 kg.
Sajnos, a szokásos Megjegyzés: Ez egy privát eladás. Az értékesítés nem szavatossági és jótállási. Cseréje és a megváltás az áruk nem tartoznak ide.

Pickup csak Mishawaka
Is született: 0173-3471267
Ár: 49 EUR