2011. június 7., kedd

Nyomású gőz porszívók, gőzzel tisztító és vasaló - CONDOR 8000

Nyomású gőz porszívók, gőzzel tisztító és vasaló - CONDOR 8000:
CONDOR 8000 - gőz porszívók, gőzzel vákuum nyomás, gőztisztító és vasaló

(NP 1600 €)

Én értékesítési gőz-VAC Condor 8000 vassal. A gőztisztító csak ritkán használják. A vasaló teljesen új, és még soha nem használtak. A legtöbb tartozékok fel nem használt és részben dobozos.

A CONDOR 8000 6 funkció:
- Tiszta
- Szopás
- Vasalás
- Légtisztító
- Spray kitermelés
- Fúvócsatlakozás

A Condor szar 8000 víz és a por, vagy mindkettő. Használhatja, mint egy gőztisztító, gőztisztító a szívó, vagy tiszta porszívó - pormentes táska! A Condor 8000 könnyen tisztítható ablakok, és fel kell használni, mint egy komplett vasaló rendszer.

Ön is használja a készüléket, hogy tiszta a szoba és a helyiség levegő párásítás. Végül, akkor is a ventilátor funkciót.

A megfelelő tartozékokat használja a Condor 8000, mint a gőz nyomása vas.

Különösen alkalmas az allergiában szenvedőknek. Az embernek nincs szüksége semmilyen lengyel. Nedves tisztítás gőzzel kiküszöböli a por a por, mert az allergiás reakciók, stb ki megbízhatóan repedések, rések, szövet
Mélytisztítás (is eltávolítja atkák ,...) a szőnyegpadló, matracok, ...

beleértve tartozékok (minden, amit látsz a képeken szerepel, és a legtöbbjük új és használt):

Szívótömlő, 2 x kiterjesztése cső, lapos fenekű ecsettel szerelvények; szívófej kiegészítőkkel (ablaktörlő 3 méretben), kerek kefe rozsdamentes acél, réz és a normál szőr, gőz-lándzsa és Heißdampfdüse; meghajtó adapter ventilátor funkció, levegőtisztító modul, keskeny fej, rövid gőzfúvókát, portörlés kefe, használati utasítás beleértve videokazetta A Vorführanweisungen.

Ha érdekel vagy kérdése van, kérjük, hívja vagy küldjön e-mailt.
Ár: 250 EUR VB